WAT IS HBV

 Diverse vacatures klik hier!  aanmelden schooljaar 2019/2020 en SE week/omslagweek trainingen, klik hier.

Al jaren een begrip.

 

Huiswerk Begeleiding Venray heeft ruim twintig jaar ervaring in studie- en huiswerkbegeleiding.

HBV startte in 1992 met 15 leer-lingen en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd instituut met meer dan 60 leerlingen. Onze werkwijze heeft zijn succes door de jaren heen bewezen en nog altijd zetten wij ons dagelijks voor meer dan 100% in om het beste uit de leerlingen te halen.

 

 

 

Altijd klaar voor de volgende dag!

 

Middelbare scholieren – van brugklassers tot eindexamen-kandidaten - kunnen dagelijks na school van 13.00 tot 18.00 uur bij ons terecht om in alle rust en onder vakkundige begeleiding te studeren en huiswerk te maken. Ook bieden we sinds een aantal jaren toetsweek- en examentraining aan. We bieden rust en structuur, leren leerlingen hoe ze moeten leren en plannen. We oefenen met ze, overhoren ze en controleren of ze de lesstof beheersen, tot ze klaar zijn voor de volgende dag. Zo komt er weer tijd en rust om leuke dingen met elkaar te doen!

 

Straks kun je het zelf.

 

Ons team van hooggekwalificeerde begeleiders en vakdocenten is erop gericht leerlingen een zelfstandige studiehouding aan te leren, te motiveren en ze vakinhoudelijk te ondersteunen.

 

Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en positief.