PRAKTISCH

 Diverse vacatures klik hier!  aanmelden schooljaar 2019/2020 en SE week/omslagweek trainingen, klik hier.

Maatwerk

 

Huiswerk Begeleiding Venray levert uitsluitend maatwerk. Heeft u interesse in huiswerkbegeleiding voor uw zoon of dochter? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken dan samen, aan de hand van uw hulpvraag, wat we voor u kunnen betekenen

 

Locatie

 

Huiswerk Begeleiding Venray bevindt zich in hartje Venray op Patersstraat 23C en is eenvoudig bereikbaar voor de leerlingen. Er is een ruime, overdekte fietsenstalling waar leerlingen hun fiets kunnen stallen.

 

Spullen van de leerlingen

 

Smartphones en tablets worden bij binnenkomst uitgezet en bevinden zich in de tas van de leerling. Eten en drinken meenemen is toegestaan. Wanneer de leerling

 

 

 

 

klaar is, wordt de tas voor de volgende dag ingepakt en wordt deze meegenomen naar huis. De overige boeken blijven bij het instituut in verband met de aanwezigheid van de vakdocenten op verschillende dagen.

 

Laptops

 

De leerlingen mogen een laptop meenemen voor eigen gebruik. Deze mag bij de HBV blijven staan. Voor de verzekering van de laptops dienen de ouders zelf zorg te dragen.

 

Openingstijden en vakanties

 

Huiswerk Begeleiding Venray is iedere schooldag geopend van 13.00 tot 18.00 uur. Tijdens toetsweken wordt de openingstijd aangepast aan het toetsrooster. Tijdens schoolvakanties is de HBV gesloten, m.u.v. de examentraining week in mei.

 

 

De vrijdagen voor de school- vakanties is  de HBV in principe gesloten. Voor schoolvakanties 2019 (klik hier).

 

Afmelden

 

Als een leerling ziek is of om andere reden niet aanwezig kan zijn, graag bijtijds afmelden via email:

of via 06-40398789.

 

Opzegtermijn

 

Voor de huiswerkbegeleiding geldt een opzegtermijn van één maand. Na opzegging maken we een afspraak voor een afsluitend evaluatiegesprek.

Lees meer hierover in onze Algemene Voorwaarden.

 

Vacatures

 

Interesse in een baan als studiebegeleider of docent bij HBV? Stuur een mail met je cv en een korte motivatie naar info@hbvenray.nl